Återförsäljare

Portal för TuningChips återförsäljare

VÄLJ DIN MOTOROPTIMERING:

Hur skickar vi en fil

• 1. Maila filen till info@tuningchip.com inkluderat i samma mail ska det finnas id texten kopierad eller skrivet boxnummer vid bench.
• 2. Skicka INTE WhatsApp eller SMS om att filen är på väg vi ser den innom en minut från att du klickat på skicka.
• 3. Du har filen innom 30-60 minuter.
• 4. RING INTE DARIUS men skriv gärna i eran Whatsapp grupp eller CMD & Support gruppen. Eller ring David på 0703580900

Pågående kampanj


VIRUSFRI PROGRAMVARA NU MED 20% RABATT BOKA MED KOD "V20"

Gäller alla bilar


SEMESTER FILER

Gäller mellan 6/7 - 11/8

• Alla filer som skickas innan 09.30 får man tillbaka inom ca 1 timma.
• Filer som kommer efter 09.30 kommer nästa morgon runt 09.30.
• DARIUS SVARAR INTE I TELEFON, ANVÄND CMD & SUPPORT GRUPPEN ELLER RING DAVID 0703580900


Månadens Nyheter


Juli 2020

Från och med Augusti så börjar vi en ÅF tävling för flest bokade bilar i bokningssystemet. Pris en gratis fil. Detta gäller för alla Svenska ÅF. Vi har även årets ÅF med flest bilar som får CMD licensen betald.
Svenska ÅF som är kvalificerade är följande:
Göteborg
Malmö
Helsingborg
Vrå
Västerås
Gävle
Sundsvall
Umeå


Mail om bokningar mm.

Hej alla glada Tuningchippare!

Vi kan börja med att säga att vi har haft tur som är i en bransch som inte blivit påverkad av Corona viruset!

Vi ser en mycket högre ingång av bokningar och i och med detta så behöver vi ha lite nya rutiner för att hinna med och för att ni återförsäljare ska få era filer snabbare. Vi servar idag 14 anläggningar med filer och många av er har gärna 2 bilar eller fler bokade ungefär samma tid (oftast på morgonen). Dvs. att darius gör minimum 20-25 filer varje morgon… Vi kommer också lansera en månads och års tävling för alla ÅF (Barcelona får inte vara med & Darius/Stockholm är inte en ÅF).

Så våra nya rutiner är så här:

1. Maila filen till info@tuningchip.com vi ringer inte eller whatsappar / smsar att nu har jag mailat filen (Darius får ca 50meddelanden om dagen om att filer är på väg). Darius läser mail inom 1minut då han får mail på alla sina plattformar. VI PRIORITERAR BOKNINGAR FRÅN VÅRT BOKNINGSSYSTEM DVS. ATT DEM SOM INTE ÄR INLAGDA I KALENDER FÅR FILERNA SIST.
2. I mailet med filen MÅSTE vi ha in kopierat all info som ni fått när ni gjort id eller vid bench box nummer. Om vi INTE får den här info så gör vi först dom filerna som har fullständig info sedan svarar vi på mail utan info och ber om den. VI VILL INTE HA FOTON AV BOXAR ELLER ID FRÅN CMD!!! Det kan vi inte kopiera in i arkiv mm så då ser vi det som ej fullständig info.
3. Vill man ha något speciellt så skriver man det i mailet och vi ser till att fixa allt det som ni behöver.
4. Eftersom vi är 12 ÅF plus Barcelona så önskar vi att man inte ringer Darius om filer förutom om det ör något som gått fel.
5. Alla frågor om filer, cmd, trim & tuningchip önskar vi att ni skriver i WhatsApp gruppen “CMD & Support TuningChip” eller eran egen whatsappgrupp för respektive ÅF.

Sommar 2020 semester.

Nu är det semester för nästan alla utom Darius. För att det ska bli någon semester för Darius så har vi gjort årets fil rutiner lite annorlunda. Om vi inte följer dem så kommer darius inte kunna spendera tid med familjen under semestern.

1. Filer som skickas innan 09.30 på morgonen dom kommer tillbaka innom en timma.
2. Filer som skickas efter 09.30 på morgonen kommer nästa morgon.
3. VI RINGER ELLER MESSAR INTE DARIUS. All kommunikation är via David 0703580900 eller våra WhatsApp grupper.

TÄVLINGEN!

Jag kommer göra ett ÅF nyhetsbrev med lite nya grejer en gång i månaden där vi listar förra månadens ÅF dvs. den som sålde flest bilar bokade i vårt bokningssystem. Priset är en gratis fil Årets ÅF går ut på att sälja flest bilar samt att man lagt in dom i bokningssystemet. Priset är licensen / årsavgiften för CMD.
Vi drar igång med detta i Augusti efter semestern.